İstanbul Ofis Tel:(0212)3356425​-05395400914
İstanbul Ofis Tel:(0212)3356425​-05395400914
İzmir Ofis Tel: (0232) 483 35 36 - 0530 700 03 55

Avustralya’da Staj Proseduru

Basvuracak olan kisi 18 – 30 yaslari arasinda olmalidir. Kisinin ingilizce seviyesi upper intermediate ( telefonla gerektiginde ingilizce seviyesi kontrol edilir ) olmalıdır.

  • İlk ödeme miktarı: AUD 1150.- + $AUD 585 ( 416 vize ücreti )
  • İstenilen Belgeler
  • a. CV ve tanıtım ve niyet mektubu ( niyet mektubu detaylı olarak yazılmalıdır )
  • b. Başvuru formunun doldurulması
  • c. Bir adet vesikalık fotoğraf
  • d. Daha önce çalışılan yerlerden referans yazıları ( istenildiği kadar olabilir, ne kadar çok olursa o kadar yerleştirme kolay olmaktadır )
  • İstenilen kriterlerin belirlenmesi ( iş tanımlanması, süre, stajın başlayacağı tarih, staj yapılacak süre ) ( Başvuru en az 4 ay önce yapılmalıdır. Başvuru sahipleri şehiri ve staj yapılacak şirketi seçemezler.)
  • Kişinin isteğine uygun olan 1 ( bir ) tek staj yeri seçeneği sunulur. İşverenle yapılacak görüşme sonrası kişinin başarısız olması durumunda bir alternatif daha sunulmaya çalışılacaktır.
  • Staj yeri bulunduktan sonra konfirme kişiye gönderilir.
  • Staj yapılacak olan yerin bulunmasından ve konfirmasyonun kişiye ulaşmasından sonra 7 gün içinde toplam ücret ( depozito miktarı olan AUD 500.- düşülür ) ödenmelidir.
  • 7. Vize belgelerinin gönderilmesi ( 416 vize ) Tüm vize işlemlerinde evraklarınızı ayarlamada Pluseducation&career firması kişiye profesyonel hizmet verecektir.
  • 416 Vize çıkartma ücreti $AUD 585 ( AUD 170 konsolosluğa ödenen ücrettir )
  • Özgeçmiş ( CV)
  • Niyet Mektubu
  • Başvuru Formu
  • Gelir Belgeleri (her ay icin 1000 AUD ve uçak gidiş dönüş masrafları gösterilmek üzere ). Bu tanımlamayı banka hesap cüzdanları ile yapabilirsiniz.
  • Sizi sponsor edecek kişiler ailenizden birileri olmalıdır.
  • Seyahat ve Tıbbi sigorta daha önceden yapılmalıdır.
  • 147 numaralı form doldurulmalıdır.
  • Bu prosedürün okunup, imzalanması
  • Staj yeri bulunamaması durumunda depozito AUD 600 iade edilir.
  • Staj yeri bulunmadan önce olmak koşuluyla staj başlama tarihinden 42 gün önce kişi yazılı olarak iptal ederse AUD 250- kişiye iade edilir.
  • Staj yeri bulunduktan sonra hiçbir iade yapılmaz.
  • Kayıt parası olarak AUD 550.- hiçbir koşulda iade edilmez.

Vize icin Gerekli Olan Belgeler

iptal sartlari ve Para iade Kosullari

NOT: İş yerinden kaynaklanan olumsuz durumun olması durumunda 2. alternatif aranmaktadır.

Program ucretleri

Sigorta

Sigorta çeşitleri kişinin isteğine göre belirlenir. Sigorta ücreti vize ücreti gibi toplam ücretten bağımsız ve zorunlu ek bir ücrettir. Detaylar için lus education&career firmasına danışınız.

PROGRAM ÖRNEgi

27–52 HAFTA ARASINDA PROGRAMA KATILACAK BIR KISININ ÖDEMESİ GEREKEN MİKTAR

  • İlk Ödeme :1050 AUD
  • Vize Ücreti : 585 AUD
  • Konfirmasyondan sonra ödenen ücret : ( 4950 Aud – 500 Aud ) : 4550

TOPLAM: 5500 AUD + Sigorta Ücreti**

Sigorta ücreti seçeceğiniz sigorta şirketine göre değişiklik gösterir. En uygun sigorta seçenekleri için lütfen plus education&career’a başvurun.

NOT: Arzu edilen her sektörde parasız olarak staj imkanı vardır.

 

 

Amerika’da Staj Proseduru

J-1 Mesleki Egitim


lus education&career yabancı gençlere, en uygun İşveren Şirketi bulmak konusunun yanı sıra, onlara J-1 vizesi süreçlerinde de danışmanlık veriyor. J vizesi, değişim programı ziyaretçi vizesidir. lus education&career, genç profesyonellerin Amerikan şirketlerinde uygulamalı deneyim kazanmalarını sağlayan Mesleki Eğitim Bölümü üzerinde odaklanıyor

Uygunluk sartlari

  • 20 -36 yaş arası yaşta olmak.
  • Başvurmak için net bir amacın olması.
  • Çalışılan alanda kullanılan dili net anlayabilmek.
  • Üniversite’nin en az 2 senesini tamamlamış olmak ve tercihen, seçilen alanda iş deneyimine sahip olmak.
  • Üniversitenin 3. ve 4. sınıfındaki oğrenciler yurtdışında profesyonel eğitim alabilmek için okuldan bir sömester izin alabilmek.
  • 10 yıl önce üniversiteden mezun olmuş ancak çalışmak istediği alanda en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.
  • Üniversite eğitimi almamış fakat çalışmak istedigi alanda 2 yıl deneyim sahibi olmak.

Program Suresi


Katılımcılara hizmetlerinin karşılığında ücret ödenebilir ve 6, 12, veya 18 ay programa katılabilirler.

Katilim Proseduru

  • Katılımcılar çalışmak istedikleri pozisyonu CV’leriyle beraber detaylı bir şekilde Plus education&career’a ileteceklerdir. Plus education&careerelindeki hazır pozisyonlar ve yurt dışındaki kontakları aracılığıyla en iyi yerleştirme alternatiflerini oluşturacaktır.
  • Plus education&career, katılımcıyı özgeçmiş ve İngilizce konuşma becerisi ile ilgili bir mülakata sokar.
  • Katılımcılar, katılım formunu doldurarak, CV ve katılım amacını açıklayan bir mektup ve basvuru ucreti olarak 350 USD$ ile birlikte Plus education&career‘a gönderecektir.
  • Size, Plus education&career’nin Başvurabilecek İşler Listesi’nden yapacağı seçimlerden bir tanesi ile ilgili detaylı bilgi gönderilecektir. Bu bilgi; çalışılacak yer, maaş ve iletişim bilgileri ile seçilen iş hakkında kısa bir açıklamayı kapsıyor.
  • CV ve katılım amacını açıklayan mektubunuz tekrar gözden geçirilecek.
  • İşveren Şirket katılımcılarla ilgilenirse, Plus education&career bir iş görüşmesi ayarlayacak.
  • Görüşme ve İşveren Şirketin onayı sonrasında, Plus education&career bir fatura hazırlayacak ve J-1 Mesleki Eğitim Vizesi için gereken tüm belgelerin hazırlanmasında yardımcı olacak.
  • Tüm belgelerin teslim edilmesi sonrasında, vizeyi almak için katılımcının kendi ülkesindeki Amerikan Konsolosluğuna getireceği DS-2019 J-vizesi için Uygunluk Sertifikasını alacaksınız.
  • İşe yerleştirme ve Vize danışma ücreti: $2,995
  • İşe yerleştirme ve Vize danışma ücreti (ID numarası “-S” ile bitenler için): $4,290
  • Sigorta Ücreti: eğitim süresinde ay başına $45 (örnek:12 ay için $540)
  • Postalama Ücreti: $75 (“-S” durumları için postalama ücreti işe yerleştirme ücretine dahildir)

Program ucreti

Staj Vizelerinin Karsilastirilmasi

Vize Türü

J-1 Mesleki Eğitim

J-1 Work&Travel

H-2B Mevsimlik

Amaç Eğitim Çalışma Çalışma
En çok katılım Bireysel Grup Halinde Grup Halinde
Hizmet Karşılığı Burs/Ücret Maaş Maaş
Program Süresi (en fazla) 18 ay 4 ay 10 ay
Gerekçeler 20-36 yaşında olmak – 2 senelik üniversite eğitimi ve/veya iş tecrübesi Mevsimlik işlerde çalışabilme ve uygunluk – Temel ingilizce bilgisi
İşlem Zamanı 4-8 Hafta 4-8 Hafta En az 4 ay
Hazırlayan Kurum Vize Sponsoru(SMG) Vize Sponsoru(SMG) USCIS
Avukat Danışmanlık Yok Yok Evet

BAŞVURULAN POZİSYONLARA GÖRE FİYATLAR DEĞİŞEBİLİR!

onemli Bilgiler


Adaylar yurtdışına çıkmadan önce gidecekleri ülke nin hava durumu, yaşam tarzı, ev biçimleri hakkında internetten araştırma yapmalıdırlar.Büyük şehir yaşantısını sevmıyorsanız küçük sehirleri seçmelisiniz.Seçiminizi yurtıdışına cıkmadan önce yaparsanız sizin açınızdan iyi olur.Yurt dışına çıktıktan sonra tercihlerinizde degişiklik yapmak problem yaratabilir.

Adayların Amerikaya bir aylık masraflarını karşılayabilecek olan 1000 $ ile gitmeleri gerekiyor. Ordaki ilk ödemelerini alana kadar bu miktar adayların bır aylık yaşam masrafı ve acil durumları için gereklidir.1000$ ı yanınıza nakit olarak alabilirsiniz ve ya kredi kartızını kullanabilirsiniz.

Ev Yasantisi


Adaylar yurtdısındaki ev hayatlarının buradaki alişkanlıklarından farklı oldugunu bilmelidirler ve program süresince oradaki yasam tarzına ayak uydurmaya çalışmalıdırlar.

 

 

 

ingiltere’de Profesyonel Staj

is Deneyimi(Maasli)

  • İş deneyiminden önce minimum 4 haftalık Yoğun 30 Saatlik Kurs
  • 1-6 aylık Work Experience Placement
  • Çalışmayı istediğiniz 3 sanayi/meslek bölgesi seçiniz ve biz de sonrasında uygun bir yerleştirme için araştırma yapalım.
  • Başvurular en az 12 hafta önceden ulaştırılmalıdır.
  • Minimum yaş:18+


İnsana verilen önemle öne çıkan Twin Training, en iyi eğitilmiş ve tecrübeli kadrosuyla hizmet etmektedir. Büyük bir şirket olmasına rağmen ,küçük bir firma sıcaklığı ve samimiyetle ilerlemekte. İngilizce dil kursları; Grup turları, Konaklama, U.K de staj, Yurt dışında staj, mesleki diploma programları sunulan bir çok seçenekten sadece birkaçı Twin Training size staj, iş tecrübesi, kariyer staj, uluslararası gönüllü projeler, öğretmen asistanlığa kadar dünya’nın hemen her ülkesinde geniş seçenek ve olanak sunmakta


Twin Training size staj, iş tecrübesi, kariyer staj, uluslararası gönüllü projeler, öğretmen asistanlığa kadar dünya’nın hemen her ülkesinde geniş seçenek ve olanak sunmaktadır.

UK’de Profesyonel Ingilizce Staj

Katılım Koşulları

  • Minimum 18 yaş
  • Upper-intermediate dil seviyesi ( katılımcılar ile telefon görüşmesi yapılacaktır.)
  • En az 24 hafta kayıt olma
  • Profesyonel iş deneyimi ( şart değil ancak sizin için bir artı olacaktır.)


Katılımcılar, Londra’ya vardıktan sonra iş görüşmesinin ardından birinci sınıf hizmet sınıfında cleaning, warehouse work, hospitality ve catering, ve retail alanlarında işe yerleştirilirler.

Katılım ücreti £450.00 ve Forest Gate Residence’ta konaklama ücreti haftalık £95.00 ‘dir.

Advanced Level Professional English Program


4 hafta kurs+ 47 hafta işe yerleştirme+ 1 hafta yerleştirme süreci £1,825.00

Öğrenciler NCFE Certificate of Personal Effectiveness- Level 3 Qualification kursuna dahil olurlar. Advanced PEP sadece Advanced seviyedeki öğrenciler içindir. Seviyesi daha düşük olan öğrenciler dil kursuna dahil edilirler ancak kurs ücreti artacaktır. Kurs 120 ders saatini (4 hafta,30 saat/hafta) ve Kişisel Gelişim ve Özgüven Artırıcı Eğitimler, Duygusal Yönetim, Bireysel Amaç Oryantasyonu, Empati Becerisi Geliştirme, Sosyal Becerileri Geliştirme, Bireysel Öğrenmeyi Hızlandırma eğitimlerini içerir. Advanced PEP kursu İngilizce dil kursu değildir. Öğrenci vizesi ile full-time çalışma imkanı sunan sandwich programlardır.

İşe yerleştirme

Program 47 hafta işe yerleştirme imkanı sunar. Öğrenciler hospitality ve catering endustrisinde maaşlı veya maaşsız ofis stajı (Pazarlama, finans, medya,vs) yapabilirler. Hospitality ve catering stajları tüm İngiltere’de olabilir, genellikle Londra’da ayarlanmaktadır.

Konaklama

Aile yanı veya residence konaklama imkanı vardır ancak kurs ücreti dahilinde değildir. İşe yerleştirme sürecinde hospitality veya catering alanlarını seçenlere konaklama imkanı sunulmaktadır ancak ücret karşılığında ayarlanmaktadır. Aylık veya haftalık şekilde ödenir. Diğer staj programını seçen öğrencilere işveren tarafından konaklama imkanı sunulmaz, genellikle aile yanı yerleştirilirler.

 

Kanada’da Staj Proseduru

RCIIS-Royal Canadian Institute of International Studies


“Business Communication Internship Diploma” programı öğrencilerin İngilizce konuşulan iş ortamında etkin olabilmeleri için eğitilmesini amaçlamaktadır. Program İş İngilizcesi ve Uluslarasi Isletme olmak uzere 2 ana başlıktan oluşur. Uluslararasi İşletme programı sınıf ortamında çalışmanın yanı sıra Kanadalı bir şirket ile çalışarak tecrube edinmeyi de içerir. Öğrenciler kişisel amaçlarını gerçekleştirmek için gerekli iletişim yeteneklerini gerçekleştirecek doğrultuda eğitilirler. Telefon yönetimi, pazarlama, sunum, görüşme, raporlama, e-mail ve mektup takibi gibi yöneticide bulunması gereken özellikler öğretilir.

Programa dahil olan öğrenciler, kurs başladıktan bir sure sonra “Internship Placement Officer” ile görüşmeye başlarlar. Bu kişi öğrenciyi yönlendirmekle yükümlüdür. Yerleştirme sürecinde öğrencinin İngilizce seviyesi, eğitim geçmişi, iş tecrübesi ve öğrencinin motivasyonuna bakılır ve değerlendirme sonucu işe yerleştirilir.

Büyük Kanada firmalarında çalışan öğrenciler hem ülkenin kurumsal şirket anlayışını öğrenir hem de CV’lerine yazacakları çok önemli birer deneyime sahip olurlar.Kurumun tüm öğretmenleri hem üniversite diplomalı hem de profesyonel deneyim sahibi kişilerdir.

Pazartesi’den Cuma’ya 09:00-13:00 veya 14:00-18:00 arasinda olmak üzere günde 4 saat eğitim verilmektedir.

calisma alanlari

  • Finance & Accounting
  • Business Administration in all functions of business
  • Advertising, PR & Marketing
  • Human Resources
  • International Trade
  • Sports
  • Logistics
  • Engineering
  • Interior Design
  • Graphic Design
  • Computer Science
  • Tourism & Hospitality
  • Mass Media (Radio, TV, Film)
  • Medical fields
  • Airline industry
  • Music

 

Professional English Programme (PEP)

Programin Tanimi


Professional English Programme bir sandwhich kurstur, kişilere kurs programıyle staj/veya paralı iş yerleştirmesini birleştirmesine fırsat tanıyor. Katılımcıların ilk geldiince İngilizce seviyeleri düşük olsa da işe yerleştirilmeden önce intermediate İngilizce seviyesine sahip olmak zorunda. PEP bir İngilizce kursu değildir. Kurs İnglitere’de yapacağınız staja sizi hazırlar. Görülen konu içerikleri:

 

  • UK çalışma hukuku
  • Çalışma yerinde sağlık ve güvenlik
  • Takım çalışması
  • Mülakat teknikleri ve CV yazımı
  • Hedeflerin belirlenmesi
  • Yönetim becerileri ve teknikleri
  • Problem çözümü
  • Pazarlama
  • Finans
  • Gezi v Turizm
  • IT ve Bilgisayar
  • Hospitality (maaşlı seçenek)

Ornek Staj Pozisyonlari

Programin Detaylari


Program Başı: Herhangi bir pazartesi

İngilizce Seviyesi: Intermediate ve daha yüksek bir Ingilizce seviyesi (pre intermediate sadece seçenek 4 için olur)

Program Süreci:Esnek, seçtiğiniz seçeneğe bağlı olarak değişmektedir

Yer:Londra, Eastbourne, Salisbury

Çalışılabilcek İş Alanlar:Maaşsız İşe yerleştirmeler : Pazarlama ve Satış, Mühendislik, Gezi ve Turizm , Finans ve Muhasebe, Sigorta, PR ve Reklam, Hukuk, Uluslararası Ticaret, İnsan Kaynaklar, İdari ve Secreterel, Medya

  • Diğer maaşsız seçeneklerde her zaman göz önünde bulunabilir.
  • Öğretmen asistanlık poziyonlarda var.
  • Paralı seçenek sadece Hospitality, Hotel ve Cateringde.


Konaklama: Uygun hotel konaklama, hosteller, host aileler. Maasli çalışmada Hotel ve Catering seçilirse o zaman konaklama iş verenler tarafından verilmektedir.